Divendres, 5 de juny de 2020 - Edició 680
La República

Investidura espanyola o jugar a fet i amagar?

“El PSOE i ERC jugaran uns dies a fet i amagar però només per fer creure a la parròquia que estan negociant”

Sara Sànchez
Sara Sànchez 02/12/2019
Pla mitjà d'Adriana Lastra (PSOE) i Gabriel Rufián (ERC) donant-se la mà abans de la reunió entre equips negociadors per a la investidura al Congrés, el 28 de novembre de 2019 (horitzontal)

Avui he de dir que estic molt contenta perquè és el primer article que escric per La República i perquè he de felicitar el vicepresident del Govern de Catalunya, el Sr. Pere Aragonès perquè tenia raó quan fa uns anys ja ho deia: ESPANYA ENS ROBA.

I ho fa almenys des del 2006 i ha quedat demostrat quan he llegit l’article de El País, tot un referent (ironia), que ara que han decidit pactar amb els independentistes perquè som sediciosos però no tant, o almenys prou poc per pactar-hi, i ens donaran aquells diners que ens deuen i que no ens pagaven perquè abans no necessitaven els nostres vots.

Sí, potser sembla enrevessat però és molt fàcil d’entendre. Sí, ells ens roben i no tenen cap mena d’escrúpols de dir-ho i fer-ho, perquè ells són l’Estat. Ja no cal amagar-se, necessiten els vots d’ERC i saben que els del partit republicà son dels bons, els del seny.

No, no m’he confós, el peix al cove ha canviat de bàndol, potser fins i tot de bàndol nacional, perquè en aquesta vida no hi ha res més contagiós per corrompre que el poder.

Ara, el PSOE i ERC jugaran uns dies a fet i amagar però només per fer creure a la parròquia que estan negociant. Està clar, però, que la negociació es va fer fa mesos, però això deu ser un secret que segur que em podreu guardar.

Per cert, no crec que així i tot Sánchez governi amb l’abstenció d’ERC, no li caldrà, perquè segur que Casado, al final, li donarà un cop de vots constitucionals, i els sediciosos ens tornarem a quedar amb les mans buides i un pam de nas.

#AixiALaBrava

Relacionats