Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Carme Forcadell, benvolguda, admirada i enyorada!

|

- Publicitat -

Carme Forcadell, benvolguda, admirada i enyorada!

Publicitat

Des que us van empresonar, gairebé tot s’ha gestionat a partir del “què farem després de …” i així es va deteriorant tot el procés d’alliberament nacional. I una gestió que és imperatiu fer ara, sense esperar més, és la instauració de la Democràcia Digital Directa que, resumida, ve a ser això:

Atès que a la palestra política actual no s’hi albira ni un sol pla d’alliberament nacional, la Democràcia Digital Directa és una excel·lent oportunitat a l’abast de les entitats catalanes que decideixin crear la Federació Sobiranista, amb l’objectiu d’empoderar possibles centenars de milers de catalans que hi vulguin ser, per tal de poder legislar i governar a base de Proposicions Legislatives d’Iniciativa Popular.

A més d’incentivar l’esperança i la persistència i ampliar la base i esquivar la presó i poder assolir gran ressò internacional, l’empoderament català farà tan evident la nostra ingent autoritat moral com per poder exercir tots els nostres drets fonamentals i, quan calgui, estatuir la Declaració Unilateral d’Independència i vèncer!

I, així, tots els que haurien i podrien fer tot allò que cal –partits, Parlament, i molt especialment les entitats catalanes!– què faran quan ja no hi hagi res a fer?

Carles Lladó i Badia

Et pot interessar  La reforma del Codi Penal fa que el Suprem arxivi els recursos contra els indults de Forcadell, Forn i Rull
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió