Dimecres, 20 de gener de 2021 - Edició 909
La República

Néixer i Renéixer, constants

En primer lloc voldria donar la meva més sincera benvinguda al nou diari digital LaRepública.cat. Una aposta forta perquè un nou diari sempre és un repte i un esforç, unes […]

Dolors Valls
Dolors Valls 29/07/2018

En primer lloc voldria donar la meva més sincera benvinguda al nou diari digital LaRepública.cat. Una aposta forta perquè un nou diari sempre és un repte i un esforç, unes decisions, un equip de gent entregada i, sobretot, una visió clara de quina ha de ser la seva estratègia trobant un espai que ha d’omplir un buit editorial.

De fet la Repúblicat.cat és un punt i seguit perquè és el salt metafòric del conegut Directe!cat cap a laRepública.cat havent-ne millorat les seves eines i consolidant-se.

La llibertat comença simbòlicament fent un salt i aquí estem precisament fent un salt cap a la República on precisament aquest diari digital no podia escollir millor nom!

I ara com a país també ens trobem en un buit que hem d’omplir perquè hem de dotar de contingut i encaminar-nos ara sí de dret i amb convenciment, sense hesitacions, cap a la nova República que els més de 2 milions de catalans demanem. La República que ha de renéixer i que alçarem tantes vegades com faci falta com ho fan els nostres castells, que quan fan llenya tornen a alçar-se amunt. Un néixer i renéixer constants amb base als pilars republicans.

Tinc l’alegria d’anunciar-vos que des d’avui escriuré per laRepública.cat com a opinadora i amb ganes de fer-ho sobre les escenes del joc polític, del seus gestos i dels seus silencis i  els analitzaré des de molts matisos, sobretot els més abstractes.

Seguim?

@DolorsValls

Relacionats