Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Joaquín Luna és una mala persona i el Conde de Godó és un besaculs

han afavorit sindicats i patronals d’obediència espanyola i han reforçat grups comunicatius que el govern espanyol té ben controlats

Joan Puig 06/09/2020

Només un editor que se sent segur i ben relacionat amb el poder és capaç de permetre una opinió ignominiosa com la de Joaquín Luna comparant el president legítim, Carles Puigdemont, amb el pilot suïcida d’aquella terrible tragèdia als Alps francesos de l’aerolínia Germanwings i que, a més, pocs dies després hi torni, vanagloriant-se del que va dir.

 

El Conde de Godó se sent poderós, ja que ha estat amb sota el govern independentista quan ha rebut més diners que mai de publicitat institucional de la Generalitat. Ni en les èpoques glorioses de Pujol o Mas havia estat tan contenta la família Godó.

 

Ara per ells és tot un passeig: poden posar semàfors vermells a l’independentisme, però està prohibit parlar de la mala gestió del govern espanyol, tot i que diuen que són socialistes els del Gobierno, però, en termes de diners, el Grup Godó no és ni de dretes ni d’esquerres: és de qui aboca més diners per un grup editorial que, altrament, es trobaria en fallida.

 

Els dos partits independentistes que ens governen ho saben, saben que sense sindicats i patronals d’ascendència catalana i sense mitjans de comunicació que respectin democràticament el procés independentista, tot és molt més difícil. La pregunta que s’haurien de fer aquests partits és: què han fet aquests anys de govern per evitar aquest desgavell? I les dades mostren que han fet tot el contrari que calia: han afavorit sindicats i patronals d’obediència espanyola i han reforçat grups comunicatius que el govern espanyol té ben controlats.

 

En Luna és una mala persona, o un pobre home al servei del “besaculs” del Conde de Godó, que cada dia es fa adaptatiu del que calgui, tot sigui per seguir cobrant, governi el franquisme, el socialisme, el conservadorisme o fins i tot l’independentisme, i aquest sí que és un error mortal, com sempre deia l’amic Joan Puigcercós.

 

Postdata: Espero que demà Pilar Rahola, desprès del lamentable espectacle al FAQS és digni comentar a la tertúlia de El Món a RAC 1 de Jordi Basté la lamentable opinió del seu company de treball de nom Joaquín Luna.