Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El Gobierno mai no ha volgut convertir Barcelona en un Hub

Que d’una vegada es posin d’acord i facin “pixar sang” al govern espanyol. És l’única manera d’avançar cap a la independència

Joan Puig
Joan Puig 08/09/2021

Tot ha estat un engany al govern de Catalunya per justificar la milionària inversió al veritable i únic hub espanyol que és l’aeroport de Madrid. Tot un engany a Catalunya on la manca d’un projecte independentista comú ha provocat un veritable desgavell. L’engany del govern espanyol és la prova evident que faran el mateix amb la taula de diàleg, aprofitant la divisió independentista.

Espanya sempre castiga, no sap fer res més: espoli fiscal, manca de compliment de les inversions aprovades i pactades, atacs constants a la llengua catalana… Portem anys i anys que ens tracta com a una colònia i només la volen per extreure’n les riqueses.

El dia que l’independentisme entengui que Espanya no té, ni vol donar cap solució a Catalunya, aquell dia podrem començar a guanyar. Pocs dies abans de la diada, l’independentisme segueix en guerra civil i n’hi ha que busquen el fracàs de les mobilitzacions per seguir endavant amb el processisme. Sembla mentida que no vegin que l’enemic real dels catalans és el govern espanyol sigui del PSOE i Podemos o del PP i Vox.

Faltant pocs dies per la trobada de la taula de diàleg, no hi ha ni ordre del dia, ni sabem si el president espanyol hi assistirà. Ells tenen clar que no volen oferir res i veuen que a la primera trobada ja sabrem que Espanya no vol li donar res a Catalunya. Només ens volen com a colònia a extorquir i no volen que finalment l’independentisme s’adoni de l’engany, que d’una vegada es posin d’acord i facin “pixar sang” al govern espanyol. És l’única manera d’avançar cap a la independència.