Dimarts, 14 de juliol de 2020 - Edició 719
La República

El dubtós honor de La Vanguardia

Dubtós honor d’aquells polítics que diuen ser independentistes i fan possible que aquest grup de comunicació crucifiqui la bona gent que democràticament vol la independència de Catalunya en forma de república

Joan Puig
Joan Puig 19/11/2019

En el seu article diari a la capçalera del rotatiu del Grup Godó, Màrius Carol diu que “Quim Torra pot tenir el dubtós honor de ser el primer president català inhabilitat per no retirar una pancarta de la façana del Palau de la Generalitat”.

Dubtós honor (espero que per poc temps) és el que tinc jo de llegir aquest diari que intoxica i menteix sobre els partidaris del procés independentista. Dubtós honor el meu (espero que per poc temps) de trobar-me anuncis del govern català més independentista que mai hi ha hagut en aquest mitjà que cada cop ven menys diaris i que necessita els diners del govern espanyol per sobreviure i els diners de les institucions catalanes per repartir beneficis entre els membres del seu consell d’administració.

Dubtós honor el de Marius Carol, que porta setmanes escrivint sobre que allò que no suporta sobre els presidents Torra i Puigdemont i sobre tot i tothom que defensi el procés independentista i dubtós honor veure’l fer-ho des d’una superioritat moral que mai no s’ha guanyat. No són elegits i volen imposar el seu relat malgrat que ningú no els ha triat.

Dubtós honor el del Grup Godó, i de tots aquells que els riuen les gràcies, perquè es pensen que el seu poder és etern com el que exercien en ple franquisme, en plena dictadura.

Dubtós honor d’aquells polítics que diuen ser independentistes i fan possible que aquest grup de comunicació crucifiqui la bona gent que democràticament vol la independència de Catalunya en forma de república.

 

Relacionats