Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

[Vídeo] Pellicer es burla de l’estratègia victimista de Ciudadanos:”Que esteu fent una competició?”

El diputat de la CUP ha ironitzat sobre que Ciudadanos digui que CCMA promou el “Puta Espanya” i ha afirmat que en trenta anys de veure TV3 no ho havia escoltat tants cops com en seu parlamentària de la boca de Ciudadanos

Redacció 30/07/2021
Primer pla del diputat Xavier Pellicer

Xavier Pellicer, diputat de la CUP, ha aprofitat la sessió de parlamentària per fer befa de l’estratègia victimista de Ciudadanos que de manera reiterada respon que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals és un mitjà que emet missatge d’odi en contra d’Espanya.

De manera irònica el diputat anticapitalista ha preguntat al partit taronja si estaven fent una competició amb en Joel Díaz o en Jair Domínguez per veure qui deia més vegades “Puta Espanya”. Pellicer ha afegit que havia sentit més vegades “Puta Espanya en els darrers tres mesos en seu parlamentària per part de la bancada de ciutadans que els trenta anys que fa que mira TV3″. El comentari feia referència a la polèmica originada per la suspensió del programa de “Bricoheroes” degut a publiciat indeguda i per la samarreta d’Anna Grau, diputada de Ciudadanos.

El diputat de la CUP ha conclòs preguntant irònicament si  Ciudadanos estava fent una competició amb en Joel o en Jair per veure qui deia més cops “Puta Espanya”. Finalment ha dit que “si estan fent una competició Ciudadanos va guanyant de llarg i que estan a prop del record Guiness”.