Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

[Vídeo] El circ d’Anna Grau per la Comissió de Control de la CCMA acaba fent promoció de “Bricoheroes”

La diputada taronja ha lluit una samarreta per reclamar que TV3 no necessita el programa de Jair Dominguez i Peyu, però el postureig a les xarxes se li ha girat en contra

Redacció 30/07/2021

Després de totes les patacades electorals de Ciudadanos, especialment a Catalunya, el partit taronja ja només sap recórrer a allò que sap fer millor: cridar l’atenció. Aquest divendres, davant la Comissió de Control de la CCMA, la diputada Anna Grau ha mostrat un vídeo a la xarxa on se la veu amb una samarreta amb la frase en anglès “We don’t need fucking Bricoheroes“, amb relació al programa presentat per Jair Dominguez i Peyu, el qual va ser retirat de TV3 fa pocs dies, una decisió que la mateixa Anna Grau va celebrar.

Amb aquest “look“, Grau i la resta de diputats s’han plantat a la Comissió de Control per reclamar que retirin programes de l’estil de “Bricoheroes“. Però el postureig previ que ha fet Grau a les xarxes ha fet l’efecte contrari, i alguns comentaris de la publicació li agraeixen “la promoció de la tercera temporada de Bricoheroes“, que ja està confirmada. De fet, la retirada del programa de la graella d’estiu va ser per un cas de publicitat indeguda, ja que s’estava emetent un capítol antic que havia estat pensat per emetre per plataformes digitals com Youtube, i així ho ha justificat el director de TV3, Vicent Sanchis.