Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] El socialista José Zaragoza perd les formes en directe contra Garcia Melero

Polèmica a la xarxa pel seu comportament al programa 'Tot es mou' de TV3

|

- Publicitat -

Polèmica pel comportament del diputat del PSC al Congreso, José Zaragoza, al programa ‘Tot es mou’ de TV3 d’aquest dimecres. En una connexió amb Helena Garcia Melero, Zaragoza ha contestat -segons molts espectadors de la cadena, que l’han criticat a les xarxes- de manera desagradable i xulesca les preguntes de la presentadora.

Publicitat

“Tal com estan les coses, amb la tensió que hi ha, creu que el govern s’hauria de replantejar aquest consell? El que abans semblava que podria rebaixar tensions, ara podria semblar una provocació…”, ha preguntat Garcia Melero pel que fa al consell de ministres del proper 21 de desembre a Barcelona. “A qui li sembla una provocació? A vostè? No acabo d’entendre la seva pregunta”, respon Zaragoza amb males formes. I insisteix després que Garcia Melero aclareixi que no és una opinió seva, sinó que és el que “s’ha pogut llegir”.

Però el socialista encara s’ha mostrat més desagradable quan la presentadora s’ha adreçat a ell com a membre del PSOE. “Jo no sóc del PSOE, sóc del PSC. M’estranya molt algunes coses que una periodista no sàpiga…”, diu rient tot i la rectificació immediata de Garcia Melero.

Et pot interessar  Viñuales reclama al Govern més habitatge públic i impulsar l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió