Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

[Vídeo] Bargalló utilitza el conte dels tres porquets per despullar Ciutadans

Josep Bargalló va donar una lliçó, dimarts al Parlament, de com neutralitzar els atacs de Ciutadans al sistema educatiu català. Des de la formació taronja es va interpel·lar el conseller […]

Aleix Ramirez Morlans 21/11/2018
El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló

Josep Bargalló va donar una lliçó, dimarts al Parlament, de com neutralitzar els atacs de Ciutadans al sistema educatiu català. Des de la formació taronja es va interpel·lar el conseller d’Ensenyament per un presumpte cas de presència de llaços grocs en una escola bressol del Papiol.

Bargalló va respondre a la diputada Sònia Sierra que els llaços de la citada escola corresponen a un joc ideat a partir d’un conte i que es fa cada any per l’arribada del Carnestoltes. “Al 2013 – 2014, el centre va utilitzar els tres porquets amb llaços i disfresses de color rosa; al 2015 – 2016, el conte era De què fa gust la lluna? i la decoració era de color blau”.

El màxim responsable d’Ensenyament conclou la seva intervenció amb l’exemple de l’any passat, El conte de la panotxa, tururut sona la trompeta. “Les disfresses eren blanques, vermelles, blaves, roses i grogues i els llaços de cinc colors; com vostè comprendrà no aniré a una escola bressol a dir que si utilitzen cinc colors, un dels que no poden fer servir és el groc”