Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Salut obre la vacunació sense cita prèvia per als majors de 12 anys

La baixada en el ritme de vacunació ha estat el motiu principal pel qual Salut ha pres la decisió de vacunar sense cita prèvia als majors de 12 anys

Avatar
Agències 10/08/2021

Salut obre la vacunació senshttps://www.larepublica.cat/wp-admin/edit.php?post_type=pagee cita prèvia per als majors de 12 anys com a mesura per incrementar el ritme de vaccinació. El pla de Salut podria estar-se endarrerint a causa d’un menor nombre de candidats, ja que una part important de la població podria estar de vacances fora de la seva localitat habitual. Concretament Salut ha afirmat que es podrà vacunar a les segones residències, però que en les pautes de vacunació que es requereixi més d’una dosi, l’usuari haurà de rebre la segona dosi en la mateixa localitat que la primera.

El Departament de Salut ha organitzat una jornada massiva de vacunació sense cita prèvia a Molins de Rei el divendres 13 d’agost. Els veïns de la localitat majors de 12 anys podran anar al punt de vacunació, instal·lat al mòdul annex del CAP del municipi. L’horari de la jornada serà de les 9 a les 13h i serà imprescindible portar la targeta sanitària o el DNI.