Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

VÍDEO | Pedro Sánchez farda davant Ana Rosa de la gestió del conflicte català: “El PSC és la primera força constitucionalista”

El mateix Sánchez s'ha encarregat d'acabar d'enterrar el conflicte independentista afirmant que "avui, afortunadament, Catalunya no és un dels principals problemes dels ciutadans i ciutadanes"

|

- Publicitat -

El president espanyol Pedro Sánchez està en plena gira mediàtica de cara les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, aprofitant així el que queda del període de precampanya, que acabarà el pròxim 7 de juliol per donar el tret de sortida a la campanya electoral. Aquest dimarts, 4 de juliol, Sánchez s’ha enfrontat cara a cara amb Ana Rosa Quintana, la conductora d’un dels programes de tertúlia política més incendiaris i que més ha difamat l’independentisme català. Durant l’entrevista, com era d’esperar, el president espanyol ha fardat de la gestió que ha fet el PSOE del conflicte català, traient pit que el seu partit és la “primera força constitucionalista” del Parlament de Catalunya.

El 2019, la tercera gran preocupació dels espanyols era Catalunya, tal com ha apuntat Sánchez. Tanmateix, el president espanyol ha estat ràpid en afirmar que el conflicte català ja no es troba entre els principals problemes de la societat espanyola gràcies a la seva “construcció de la convivència”. “Vam tenir una declaració unilateral d’independència. Els líders independentistes van passar quatre anys a la presó. El que vaig fer va ser un canvi d’opinió per construir convivència a Catalunya” ha fardat Sánchez.

Publicitat

El president espanyol ha tret pit dels indults als presos independentistes després de quatre anys empresonats per forçar una votació democràtica assegurant que va prendre “aquella decisió arriscada” sabent que “demanava un vot de confiança per construir convivència a Catalunya”. El mateix Sánchez s’ha encarregat d’acabar d’enterrar el conflicte independentista afirmant que “avui, afortunadament, Catalunya no és un dels principals problemes dels ciutadans i ciutadanes. Si una persona camina per Barcelona o qualsevol altra ciutat catalana respira convivència”. Ho ha acabat d’adobar subratllant que una mostra d’aquest fet que és que avui “la primera força política a Catalunya és una força constitucionalista: el PSC i Salvador Illa com el seu líder”.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut