Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Nogueras: “Els PGE són un ‘copy-paste’ dels pressupostos del 2021”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, ha “celebrat” aquest dimarts que “altres partits independentistes”, en referència a ERC, “estiguin on Junts estava fa un mes quan va dir que si no es blindava el català i no hi havia una execució dels pressupostos” no donarien suport als pressupostos generals de l’Estat per al 2022. Segons Nogueras, els pressupostos del 2022 són ‘un copypaste’ dels del 2021 perquè hi consten “moltes de les partides” d’inversió a Catalunya “que estaven als pressupostos del 2021 i que no es van executar”. Ha insistit en la necessitat que les forces independentistes negociïn conjuntament els comptes de Sánchez.

Nogueras ha apuntat que Junts celebrarà aquest dijous una executiva per decidir si presenta una esmena a la totalitat dels comptes. En tot cas ha advertit que “tal com es presenten aquests pressupostos” considera que seria bo que totes les forces independentistes presentessin una esmena a la totalitat “conjunta”.

Publicitat

Ha puntat que la seva formació no ha percebut cap avenç pel que fa al govern espanyol respecte a la llei de l’Audiovisual. Ha recordat que moltes entitats vinculades a l’Audiovisual de Catalunya, administracions i partits han presentat al·legacions a la llei, però “no se n’ha acceptat ni una sola” i per tant “som poc optimistes respecte a la voluntat d’aquest govern de respectar la diversitat lingüística”.


 

Et pot interessar  ERC reclama al govern espanyol que expedeixi de manera immediata la declaració de reparació de Companys
Publicitat

Opinió

Minut a Minut