Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] L’espanyolització de Barcelona amb l’excusa del partit de la selecció espanyola

|

- Publicitat -

Un intent d’emotivitat forçat i molt vist, i la inclusió del català per intentar naturalitzar la vida dels espanyols i catalans units. Així de ridícul és l’espot per promocionar el partit que jugarà la selecció espanyola contra Albània el pròxim 26 de març a l’RCDE Stadium.

L’anunci explica la història d’un home que recorda com fa 18 anys la selecció espanyola va jugar a Catalunya, i aquest explica una anècdota que just quan anava a l’estadi a veure el partit, va néixer la seva neta. Finalment, 18 anys més tard, és la neta la que ha comprat l’entrada al seu avi per anar a veure la selecció de l’estat espanyol. L’home narra la història en castellà mentre va afegint expressions en català com ara “la nena ja ha arribat”, per intentar unificar la inclusió de Catalunya a Espanya, i aquest cop l’excusa és el futbol.

Publicitat

Si en una ocasió com un partit irrellevant d’Espanya contra Albània es fa això, imagineu-vos com pot arribar a ser amb uns Jocs Olímpics d’Hiverns espanyols que es volen celebrar al Pirineu català.


 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut