Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

[Vídeo] El PP fa la competència al masclisme més caspós de Vox

Un diputat dels populars al Congreso ha deixat anar que “les dones de Podemos només ascendeixen si s’agafen ben fort a una cueta”

Redacció 22/03/2021

El PP està completament desvocat per intentar encaixar a bé amb l’extrema dreta, o bé anant cap al centre, però mai té un terme mitjà. Aquest dilluns, el diputat del PP Diego Movellán ha afirmat a la ministra espanyola de Treball, Yolanda Díaz, que a Unidas Podemos “les dones només pugen l’escalafó si s’agafen ben fort a una cueta”, en una clara al·lusió a Pablo Iglesias i al seu lideratge, i comparant les seves paraules amb “el conte de Rapunzel“.

Ha passat dins la Comisión de Trabajo de la Cambra Baixa, on la mateixa ministra ha titllat de “masclistes” les paraules de Movellán, i l’ha instat a retirar-les, la qual cosa el popular ha acceptat fer-ho, tot i que no ha admès que ell sigui masclista: “No tinc cap inconvenient en retirar-ho perquè els espanyols sabem com funciona el seu partit i els seus nomenaments”, ha etzibat. Tot plegat, en una nova mostra de la veritable ideologia que el PP intenta amagar per diferenciar-se dels seus companys de Vox.