Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024
Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024

[Vídeo] Vidal (MÉS) critica la hipocresia dels qui callen davant la política de Pedro Sánchez a la tanca de Melilla

|

- Publicitat -

El senador de les Illes Balears Vicenç Vidal, de MÉS per Mallorca, ha condemnat la hipocresia d’una Europa que es posa les mans al cap “pel mur de Trump a la frontera mexicana amb els EUA o el que alça l’Estat israelià a Palestina”, però després “calla” amb la tanca de Melilla.

Publicitat

Vidal ha carregat contra el paper “denigrant” de l’executiu espanyol de Pedro Sánchez “emprant el Marroc com a guàrdia fronterera per fer la feina bruta” mentre “no dona recursos a Melilla per poder acollir correctament”. “La forma com l’estat tracta la frontera africana s’entén bé veient com Espanya ha tractat la majoria de la ciutadania de Melilla des de sempre: amb menyspreu quasi colonial”, ha lamentat.

El representant de MÉS per Mallorca ha visitat la ciutat autònoma amb el senador de Compromís Carles Mulet, convidats per Coalición por Melilla, la força progressista que representa els interessos de la majoria musulmana de Melilla. Vidal s’ha desplaçat a la ciutat amb motiu de la massacre del passat 24 de juny a la tanca i s’ha reunit amb el govern de Melilla i amb l’entitat de drets humans PRODEIN.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut