Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

Valls torna a manifestar-se amb Vox “sense cap mena de complex”

El candidat a l’Alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès Manuel Valls ha assegurat que anirà a la manifestació convocada a Madrid -on també es manifesta l’ultra dreta de Vox- […]

Redacció
Redacció 08/02/2019
Valls a l'acte de SCC el marc del 2018

El candidat a l’Alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès Manuel Valls ha assegurat que anirà a la manifestació convocada a Madrid -on també es manifesta l’ultra dreta de Vox- aquest diumenge contra la política de Pedro Sánchez “sense cap dilema i sense cap complex”.

En diversos missatges a Twitter aquest divendres recollits per Europa Press, ha subratllat que es tracta d’una protesta transversal i amb el mateix esperit de la manifestació constitucionalista” celebrada el 8 d’octubre del 2017 a Barcelona.

Ha considerat fals que sigui una protesta de la dreta o la ultradreta, i ha animat “tots els constitucionalistes i progressistes” a donar suport a la marxa. Valls ha sostingut que acudirà a Madrid per defensar la Constitució i la unitat d’Espanya, la qual cosa considera necessari “en un moment històric”.

Relacionats