Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Trias carrega amb contundència contra Jorge Fernández Díaz: “És un pocavergonya que hauria d’estar a la presó”

Repassada de Trias a l'exministre de l'Interior per celebrar l'operació per arrabassar-li l'alcaldia

|

- Publicitat -

El cap de llista de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha disparat contra l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz, qui ha celebrat en un article a ‘La Razón’ la maniobra del PSC, PP i comuns per arrabassar-li l’alcaldia. Titulat Barcelona: Antes roja que rota, Fernández Díaz escriu bajanades com que Trias “ja tenia previst anar a retre homenatge al pròfug de Waterloo —en referència a Puigdemont— amb la plana major de Junts i Esquerra”.

Tampoc és d’estranyar. Precisament, Fernández Díaz és un dels personatges que va liderar l’Operació Catalunya per destruir l’independentisme. Una branca d’aquesta bruta operació va implicar vincular Trias amb un compte bancari a Andorra amb prop de 13 milions d’euros per desvirtuar la seva imatge, tot i que les dades eren falses.

Publicitat

En una entrevista a RAC 1 Trias ha replicat que l’exministre espanyol “és un pocavergonya que hauria d’estar a la presó”. “No aconseguiran que em torni extremista, però me’n donen ganes”, ha etzibat, tot remarcant que amb aquests contubernis fan tot el possible per fer-lo independentista.

 

Et pot interessar  Trias no descarta governar amb el PSC si Junts no guanya el 12-M: "Veurem, a la vida tot pot canviar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut