Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Torra dona suport a Borràs el dia que declara al TS: “És impossible que cap independentista trobi justícia a Espanya”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat el seu suport a la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, el dia que declara davant el Tribunal Suprem per presumptes irregularitats quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Se la investiga per prevaricació, frau a l’administració, malversació i falsedat documental per presumpte fraccionament de contractes. “Avui una persona honesta, compromesa amb la llengua, la literatura i el país, treballadora infatigable per la república catalana, ha de declarar al Tribuna Suprem. És impossible que cap independentisme trobi justícia a Espanya. Laura, suport i força”, ha dit a través de Twitter.

Al suplicatori aprovat al Congrés, el magistrat apuntava que, quan Borràs dirigia la Institució de les Lletres Catalanes, va adjudicar 18 contractes menors a un conegut seu per un valor de prop de 260.000 euros. La diputada sempre ha dit que la investigació contra ella té motivacions polítiques.

Publicitat

Et pot interessar  El Suprem cita Puigdemont i Wagensberg a declarar com a investigats de terrorisme en la causa del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut