Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 913
La República

Torra deixa en evidència Alejandro Fernández perquè l’ha reconegut com a president a la sessió de control

Fernández s’ha adonat de la seva pifia i ha contestat que estava fent la pregunta al vicepresident Aragonès

Redacció
Redacció 12/02/2020

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat aquest dimecres que el diputat del PP Alejandro Fernández hagi preguntat en la sessió de control al president de la Generalitat durant el ple del Parlament, fet que per Torra suposa reconèixer-lo com a tal, i Fernández ha replicat que preguntava al vicepresident, Pere Aragonès.

El president ha afrontat aquest dimecres la primera sessió de control com a president sense ser diputat del Parlament després que la Junta Electoral Central (JEC) l’inhabilités com a diputat i el Tribunal Suprem ho ratifiqués.

De fet, els populars han presentat una querella contra Torra, per un presumpte delicte d’usurpació de funcions públiques per haver-se mantingut en el càrrec de president malgrat la seva inhabilitació com a diputat del Parlament.

La primera de les preguntes ha estat la de Fernández, que ha preguntat al president sobre la valoració de la gestió del Govern sobre l’accident de la petroquímica Iqoxe a Tarragona.

“Li vull agrair la pregunta. Entenc que ja han retirat la querella per usurpació de funcions, perquè estan fent una pregunta al president de la Generalitat”, ha dit Torra.

Fernández ha recordat que en la pregunta no l’ha anomenat: “La feia al vicepresident del Govern, Pere Aragonès”, ha dit, i ha continuat amb la pregunta.

 

Relacionats