Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Torra deixa en evidència Alejandro Fernández perquè l’ha reconegut com a president a la sessió de control

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha celebrat aquest dimecres que el diputat del PP Alejandro Fernández hagi preguntat en la sessió de control al president de la Generalitat durant el ple del Parlament, fet que per Torra suposa reconèixer-lo com a tal, i Fernández ha replicat que preguntava al vicepresident, Pere Aragonès.

El president ha afrontat aquest dimecres la primera sessió de control com a president sense ser diputat del Parlament després que la Junta Electoral Central (JEC) l’inhabilités com a diputat i el Tribunal Suprem ho ratifiqués.

Publicitat

De fet, els populars han presentat una querella contra Torra, per un presumpte delicte d’usurpació de funcions públiques per haver-se mantingut en el càrrec de president malgrat la seva inhabilitació com a diputat del Parlament.

La primera de les preguntes ha estat la de Fernández, que ha preguntat al president sobre la valoració de la gestió del Govern sobre l’accident de la petroquímica Iqoxe a Tarragona.

“Li vull agrair la pregunta. Entenc que ja han retirat la querella per usurpació de funcions, perquè estan fent una pregunta al president de la Generalitat”, ha dit Torra.

Fernández ha recordat que en la pregunta no l’ha anomenat: “La feia al vicepresident del Govern, Pere Aragonès”, ha dit, i ha continuat amb la pregunta.

 

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut