Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Sonor calbot d’Albert Donaire a la hipocresia i manipulació de Jéssica Albiach: “Prou mentides!”

|

- Publicitat -

La candidata dels comuns a les eleccions del 14-F, Jéssica Albiach, està aprofitant el punt baix pel qual passa Junts després que un dels seus membres, Josep Sort, hagi renunciat als seus càrrecs per haver insultat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. En una piulada, la líder dels comuns ja carregava contra Joan Canadell, i ara ho fa contra el número 39 de les llistes del partit de Laura Borràs, Albert Donaire, compartint un vídeo del mosso independentista criticant els andalusos i els extremenys.

El mateix Donaire ha reaccionat ràpidament a la piulada i ha tret els colors a Albiach: “El vídeo original dura 12 minuts i això és un vídeo retallat i manipulat per Dolça Catalunya. Prou mentides!”, ha reblat a Twitter. I el mosso no s’ha quedat aquí, sinó que ha anat més enllà, recordant el context amb el qual el partit d’Albiach va arribar a l’alcaldia de Barcelona: “Podríem parlar de la persona amb la qual vau obtenir l’alcaldia i el que feia amb el poble gitano a França o no interessa?”. A més, ha desmuntat l’estratègia de la líder dels comuns per inculpar-lo, assegurant que aquests “que voleu la igualtat de tota la ciutadania, no lluiteu contra la desigualtat entre territoris”.

Publicitat

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut