Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Sánchez se’n fot de la figura del mediador: “els ciutadans seran testimoni de tot”

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha definit les propostes del president de la Generalitat, Quim Torra, com un “camí molt llarg i complex”. Torra ha posat sobre la taula de diàleg els temes de l’autodeterminació o l’amnistia dels presos polítics, i Sánchez s’ha limitat a acceptar que aquestes propostes només demostren que les posicions polítiques d’Espanya i Catalunya estan molt allunyades, i s’ha proclamat com a ferm defensor d’un autogovern de Catalunya, que per ell, és el que representa millor la pluralitat i el sentiment de la societat catalana.

Respecte a la possible figura d’un mediador en les reunions de la taula, ha assegurat que no caldrà perquè “tots els ciutadans espanyols” seran testimonis del que hi parlin, en un diàleg que pretén que sigui “clar, franc i transparent”.

Publicitat

De fet Torra ha reiterat que Sánchez “ha vingut a fer una visita sense continguts“, sense reconèixer els presos polítics i els exiliats.

 

 

Et pot interessar  Junqueras, sobre el suport d'ERC al govern espanyol: "No estem aquí per garantir l'estabilitat de ningú"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut