Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Roger Español desmenteix la versió de Zoido: “Que van utilitzar les pilotes de goma per sortir de la situació és mentida”

"Que Zoido digui que un mutilat per pilota de goma és una incidència és bastant greu", ha etzibat la víctima

|

- Publicitat -

Roger Español, víctima de la repressió policial de l’1-O, ha assistit al judici contra els presos polítics i encausats i va fer costat a la declaració de Jordi Cuixart, qui va carregar contra l’operatiu policial que va deixar sense visió a Español. “Que Zoido digui que un mutilat per pilota de goma és una incidència és bastant greu”, assegura la víctima, que explica que ha hagut de refer la seva vida després que li buidessin l’ull.

El ‘ni oblit, ni perdó’ d’Español

Publicitat

L’independentista ha desmentit el relat de Zoido davant de les acusacions del judici “perquè la majoria de furgonetes ja havien marxat”. A més, Español ha assegurat que “no em va trucar ningú del gobierno ni de la policia espanyola i, si ho fessin ara, no els voldria ni escoltar”.

La víctima ha explicat que “quan va acabar em va sortir del cor posar-me el primer per poder abraçar Cuixart. Va ser un dels moments més importants de la meva vida”, ha etzibat Español en una entrevista a Islàndia, de Rac1.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut