Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rivera, convençut que Valls guanyarà les municipals a Barcelona

El líder de C's assegura que la sintonia entre el seu partit i l'alcaldable "és absoluta"

|

- Publicitat -
ACN – Madrid. El líder de Ciutadans, Albert Rivera, s’ha mostrat aquest dimecres “orgullós” de la candidatura de Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona, malgrat que ni ell ni la portaveu del seu partit, Inés Arrimadas, van assistir a l’acte de presentació de la plataforma que li dona cobertura. Segons Rivera, Valls ha fet “un pas valent” que “l’honora”, i la seva candidatura és “una gran notícia per als demòcrates espanyols i una mala notícia per als separatistes i populistes” que “saben que els constitucionalistes podem tornar a guanyar Barcelona”.
“Saben que hi pot haver un alcalde que no posi llaços grocs com Colau, que estengui la mà a tots els barcelonins constitucionalistes i que per primera vegada que parli bé d’Espanya i no contra Espanya”. Segons Rivera, Valls la “convergència ideològica i de valors” entre la seva formació i Valls “és absoluta” perquè “és una persona progressista” que “va dir que el socialisme havia mort i que calia iniciar noves formes polítiques”.
La líder de la formació a Catalumya, Inés Arrimadas, també ha celebrat la candidatura de l’exministre francès i s’ha mostrat “molt orgullosa”. Arrimadas ha reclamat “passar pàgina” del govern “populista i còmplice del separatisme”.

 

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut