Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ràbia de Colau davant les crítiques d’Antonio Baños sobre la seva hipocresia amb la monarquia

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va fer un tuit criticant la fuga de Juan Carlos I i la monarquia en general, defensant els ideals republicans i retraient al monarca que és “un assassí d’animals bonics”.

Davant d’aquesta hipocresia i tenint en compte que el partit de Colau forma part del Gobierno que ha pactat aquesta fuga, l’exlíder de la CUP Antonio Baños, no se’n va poder estar d’etzibar-li una resposta a Twitter: “No et facis més mal, si us plau. Sou “el Gobierno que ha pactat la fuga”. Baños va arribar a la conclusió que Colau hauria de deixar el partit, o bé Podemos haurien de “marxar del Govern, no hi ha més alternativa”. Per últim, també va retreure a l’alcaldessa que “fer tuits no és fer política, és fer el ridícul”, i se’n va fotre de la seva expressió sobre els animals morts per Juan Carlos: “Animales hermosos? De debò?”.

Publicitat

Davant d’aquesta pluja de crítiques, l’alcaldessa ha esclatat contra Baños i li ha retret que es podria aplicar les seves paraules a ell mateix: “fer política és, des de la imperfecció, transformar la realitat i assumir responsabilitats”, la qual cosa, l’alcaldessa assegura que Baños no ha fet mai des que el coneix el 2001. En aquest sentit, ha volgut denunciar les crítiques de Baños amb el hashtag #stopbullying, sense admetre cap error per part del seu partit i el cas de Juan Carlos I.

Et pot interessar  Colau confirma l’esmena xantatge a la totalitat dels pressupostos per forçar entrar al govern de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut