Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Puigdemont denuncia que eurodiputats socialistes amagaven el genocidi contra el poble colombià: “Ho diu el president del país”

Un sahrauí denuncia que els patrons es repeteixen i compara la situació del seu poble amb l’actitud dels socialistes de Felipe González per ocultar l’homicidi

Redacció 04/08/2022
El president exiliat, Carles Puigdemont

El president a l’exili, Carles Puigdemont denuncia com eurodiputats del PSOE s’alien amb les oligarquies colombianes per impedir que el Comitè de Drets Humans del Parlament Europeu conegui el genocidi contra el poble colombià. Puigdemont manifesta que “ho diu l’actual president del país, Petro Gustavo” i reta els eurodiputats socialistes: “A veure si tenen el valor d’explicar-ho a The Progressives”.

Puigdemont ha citat la piulada que ho explica amb detall, un sahrauí denuncia que d’una els fets dels per amagar el genocidi podria ser la realitat del seu poble: “El president del país desvela en el llibre “Una vida, muchas vidas” com el PSOE de Felipe González feia treball brut a nivell int. per encobrir el genocidi del poble colombià”. Així doncs, denuncia i conclou: “Quina casualitat, els sahrauís també ens hem enfrontat a un escenari similar”.