Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Puigdemont carrega contra les declaracions de Calviño i el relat del Gobierno “més progressista”

|

- Publicitat -

La vicepresidenta primera del Gobierno i ministra d’Economia, Nadia Calviño, ha protagonitzat unes declaracions que evidencien la hipocresia d’un executiu que ven fum amb una falsa actitud de diàleg amb Catalunya. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ ha assegurat que la voluntat de “seguir millorant” la convivència amb els catalans “és total” per no tornar enrere “al xoc de trens” del 2017.

El president a l’exili Carles Puigdemont ha carregat contra les cíniques paraules de Calviño, que ha tingut la barra de parlar en nom de tots els catalans per dir que “la imensa majoria no vol tornar enrere”. En una contundent piulada, el cap del Consell per la República ha replicat: “La immensa majoria no vol que la tornin a enganyar amb nous estatuts i amb ofertes de diàleg que no condueixen enlloc”.

Publicitat

Així mateix ha criticat que l’executiu es vanti  de ser “el més progressista de la història” quan a la pràctica manté “exactament la mateixa política d’abans”. “Decidir per nosaltres mateixos és anar endavant”, ha reblat.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont afirma que la independència declarada és "legal i vigent" perquè el Parlament "no se n'ha desdit en sis anys i mig"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut