Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Nou clatellot per Albert Rivera: El bufet d’advocats que l’ha fet fora el torna a deixar en ridícul

El bufet Martínez-Echevarría titlla la demanda de l’exlíder de Cs de “fantasia”, i si finalment arriben a judici s’hauran de fer públiques les seves hores treballades, les quals alguns mitjans asseguren que hi havia dies que només n’eren un parell.

Àlex Huguet 11/02/2022
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu

Albert Rivera continua endavant amb la demanda per acomiadament improcedent contra el bufet d’advocats que l’ha fet fora per dropo. Unes informacions d’El Confidencial asseguren que ara Albert Rivera ha contractat els serveis d’un altre prestigiós bufet, el de Carlos Remon (que va tractar altres casos de l’exlíder taronja) per reclamar que el seu antic despatx li pagui 500 dies per any treballat fins al 2025 (fins quan tenia contracte), a part d’una indemnització propera al milió d’euros que sol·licita per danys morals.

Però el bufet Martínez-Echevarría, lluny de considerar les demandes de Rivera, les ha titllat d'”intolerables, inacceptables i ofensives”. De fet, han respost el burofax d’Albert Rivera assegurant que hauran de ser els tribunals de justícia els que dirimeixin les “pretensions i fantasies” dels seus representants. Així, donen per tancada la possibilitat d’arribar a un pacte amb Rivera i amb José Manuel Villegas, l’exsecretari d’organització de Ciudadanos que va seguir els passos del seu líder.

Si finalment s’arriba als tribunals, Rivera no tindrà més remei que filtrar el seu sou, i hi ha mitjans que asseguren que cobrava més de 450.000 euros l’any. Però això no és tot, alguns mitjans també afirmen que el registre d’hores del despatx on treballava hi havia dies en què només anava a l’oficina un parell d’hores.