Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Fan fora Albert Rivera del bufet d’advocats on treballava per ser un dropo

L’exlíder taronja al·lega que plega perquè li han negat la presidència, però la direcció del bufet diu que el seu rendiment era “totalment nul”

Redacció 08/02/2022
Albert Rivera, amb la mà a la barbeta el 22 d'octubre de 2019.

Molt soroll per no dir res. Albert Rivera sempre ha utilitzat aquesta filosofia allà on treballava, començant per quan era líder de Ciudadanos, però aquesta manera de ser no li ha funcionat al bufet d’advocats on es trobava treballant. Tal com apunta el diari El Confidencial, l’exlíder taronja ha marxat del bufet Martínez-Echevarría envoltat de polèmica, perquè bàsicament l’han fet fora.

Rivera ha deixat el despatx perquè considera que han incomplert el contracte per no pagar-li el variable i es queixa de que li han negat la presidència. Però d’altra banda, la direcció del bufet s’ha assabentat d’aquesta decisió de Rivera i de la seva mà dreta de José Manuel Villegas, que també plega, a través dels mitjans, asseguren que el rendiment de Rivera era “totalment nul”, i que feia mesos que li reclamaven un canvi d’actitud que aquest no ha dut a terme.