Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Natàlia Mas també aposta per aprovar els pressupostos amb Junts, CUP i comuns

|

- Publicitat -

La nova consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, igual que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, confia a aprovar els pressupostos de l’any 2023 amb el suport de Junts, CUP i En Comú Podem. Així ho ha afirmat durant la cerimònia d’entrega de la cartera d’Economia i Hisenda, en la qual s’ha trobat amb l’antic conseller, Jaume Giró.

“La hipòtesi és poder-los consensuar i aprovar amb les forces que van permetre la investidura (Junts i CUP) i el grup que va permetre aprovar els actuals comptes (En Comú Podem)”, ha assenyalat Mas, reconeixent que els pressupostos per al 2023 són el “projecte més urgent que hi ha sobre la taula”, tal com recull l’ACN. “Treballarem amb la màxima celeritat i ambició per tirar endavant projectes importants per al país, sobretot en un moment complex com l’actual, però també de moltes oportunitats que hem d’aprofitar”, ha afegit. Respecte de les incògnites i la hipòtesi d’una possible pròrroga dels pressupostos, Mas ha manifestat que “La hipòtesi de treball és poder disposar de pressupostos i tenim diverses eines a l’abast per fer ús de tots els recursos”.

Publicitat

El conseller sortint, Jaume Giró, ha entregat la cartera de la conselleria i ha desitjat “molta sort i encerts” a Natàlia Mas, a la vegada que li ha entregat el projecte dels comptes del 2023. Per la seva banda, la nova consellera ha expressat un “fort i honest” agraïment a Giró per la feina feta aquests darrers mesos, així com pel projecte dels pressupostos. “El conseller Giró me l’ha detallat i li estic molt agraïda”, ha dit Mas, afegint que “És un projecte que està molt avançat i volem treballar amb la màxima rapidesa possible. Naturalment, els nous consellers i els seus equips necessitaran un cert marge de temps per analitzar i validar les partides pressupostàries”.

Et pot interessar  Generalitat i Estat constitueixen els set grups de treball tècnic per al traspàs de Rodalies
Publicitat

Opinió

Minut a Minut