Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO | Torna el ‘Zona Franca’ de TV3 amb Danae Boronat al capdavant ironitzant sobre la polèmica ocorreguda i la marxa de Díaz

|

- Publicitat -

El passat dilluns, 27 de febrer, en el seu horari habitual, TV3 va tornar a emetre el ‘late show’ de ‘Zona Franca’, aquesta vegada conduït per la periodista esportiva Danae Boronat, després de setmanes de pausa per estudiar la continuïtat del programa arran de la marxa del seu presentador, Joel Díaz; l’abandonament de Díaz estava motivat per l’acomiadament d’un dels seus col·laboradors, Manel Vidal, que va fer un gag crític amb la postura política que el PSC adopta cada vegada que es parla de la independència de Catalunya.

Boronat va donar la benvinguda al públic en aquesta reestrena de l’espai sense el característic ‘Puta nit i bona Espanya’ que deia Díaz. Així i tot, fent gala de ser ‘irreverent’, el programa inclou alguns gags irònics que generalitzen sobre l’escàndol ocorregut, en els quals bromegen sobre la cerca de presentadors per conduir l’espai (incloent-hi una esmena especial al mateix Manel Vidal), admeten que “van cometre alguns errors” i asseguren que les crítiques que rebrà la presentadora no els importen gens ni mica.

Publicitat

Tanmateix, el primer programa del ‘Zona Franca’ amb Boronat al capdavant no fa cap referència a la flagrant censura que va imposar-se sobre el col·laborador i guionista, i que va acabar amb el seu acomiadament. Un fet que no ha passat per alt a les xarxes socials, les crítiques de les quals encara que no importin, reflecteixen una part important de l’opinió pública sobre TV3 i el mateix programa.

Et pot interessar  Illa aposta per un “Govern sense vetos” després del 12-M: “Vull col·laboració, estendre la mà”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut