Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024
Edició 2049

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 05 de març del 2024

TV3 troba substitut a Joel Díaz: Danae Boronat conduirà el ‘Zona Franca’ després de l’escàndol

|

- Publicitat -

La cadena de televisió pública catalana, TV3, ja ha trobat substitut per a conduir una de les seves apostes més fresques i recents, el ‘Zona Franca’. El nou rostre que pilotarà el ‘late night’ serà el de Danae Boronat, fins ara coneguda per la seva trajectòria com a periodista esportiva. Així ho ha anunciat la mateixa TV3 a través de Twitter, després de setmanes d’especulacions sobre quin seria el futur del programa. Entre les opcions per a presentar el programa hi havia també l’humorista i col·laborador de l”APM’ Isma Juárez, que va rebutjar l’oferta perquè acceptar-la “no seria coherent” amb els seus valors, tal com va explicar ell mateix.

Així, el ‘Zona Franca’ tornarà a emetre’s el pròxim 27 de febrer, després d’un mes de pausa arran de la dimissió de Joel Díaz com a presentador del programa, gest que va fer en solidaritat amb l’acomiadament d’un dels col·laboradors més habituals de l’espai, Manel Vidal, per un gag humorístic que no va agradar gens al PSC.

Publicitat

Díaz no va ser l’únic a dimitir, sinó que un altre dels guionistes del programa, Magí Garcia, també va anunciar que abandonava el programa. Tots dos coincidien en el fet que l’acomiadament de Vidal era una decisió “injusta i inacceptable”, i que sortir del programa era “l’única sortida mínimament digna”. Després d’aquests fets, TV3 va anunciar la suspensió temporal del ‘Zona Franca’ per estudiar-ne la continuïtat.

Et pot interessar  3Cat inaugura la nova delegació a Perpinyà i recupera la presència permanent a la Catalunya del Nord
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut