Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Paluzie davant les seus d’ERC i PDeCat: “Això és un toc d’atenció”

|

- Publicitat -

L’ANC ha convocat aquesta tarda una concentració de protesta davant les seus nacionals del PDeCat i d’ERC que, casualment, es troben una al davant de l’altra al carrer Calàbria de Barcelona.

La convocatòria era a les set d’aquesta tarda però des de quarts de cinc ja s’hi han anat presentant diferents ciutadans. A l’hora prevista, centenars de persones han volgut expressar la seva disconformitat amb les formacions per la seva manca d’unitat.

Publicitat

La presidenta de l’Assemblea, Elisena Paluzie ha explicat en una atenció a peu dret als mitjans allà mateix que “la manca d’unitat desmotiva i desanima les bases independentistes” i que aquell gruix de gent allà concentrat significava “un toc d’atenció als partits”. “La gent que els vota, que els dóna suport, que es manifesta a tot arreu, que donen diners… no poden entendre els pactes amb qui practica la repressió” i ha acabat esperant que ERC, JxCat i la CUP facin “una reflexió”.

L’ANC també ha convocat una concentració de protesta demà a les 11 del matí davant la Diputació de Barcelona.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut