Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Un exministre de Felipe González va votar ‘Sí’ al referèndum de l’1-O

L’exministre d’Indústria del Gobierno de Felipe González, Joan Majó, ha admès en una entrevista a Vilaweb que va votar ‘Sí’ al referèndum d’independència de l’1 d’octubre. L’exsocialista, es va donar […]

Redacció
Redacció 29/12/2018

L’exministre d’Indústria del Gobierno de Felipe González, Joan Majó, ha admès en una entrevista a Vilaweb que va votar ‘Sí’ al referèndum d’independència de l’1 d’octubre.

L’exsocialista, es va donar de baixa del partit fa un any quan el primer secretari, Miquel Iceta, va donar suport a l’aplicació de la repressió del 155, recorda com li va comentar al president Mas que, per a ell, “allò no era cap referèndum. Que era una manifestació de força”. El seu objectiu era el d’anar a votar nul per dir a “tots plegats” que “estaven fora de lloc, perquè allò no servia de res”. Tanmateix, quan va veure les càrregues policials, l’exministre de González va canviar de parer i va votar ‘Sí’ “per demostrar una actitud en contra del govern central. Per mi va ser una manera de defensar que volíem un canvi”.