Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Torra noqueja Marta Pascal: “Heu treballat mai a l’empresa privada?”

|

- Publicitat -

Quim Torra, president de Catalunya inhabilitat per la justícia espanyola, feia ahir una reflexió pública a les xarxes sobre l’actualitat política en vers els Pressupostos Generals de l’Estat. Torra esrivia al seu perfil oficial de Twitter que “és impossible que el teu país sigui lliure ni socialment just si votes els pressupostos del país que et vol sotmès i asfixiat econòmicament”. Tota una referència implícita al possible pacte que ofereixi ERC a Pedro Sánchez o el sector del PDeCat que no ha anat a Junts a Madrid.

Marta Pascal, líder del nounat Partit Nacionalista Català, responia al president inhabilitat amb un to provocatiu i, fins i tot, burleta: “Només qui té el sou assegurat, pot viure de la retòrica. L’obligació dels polítics és seure a la taula, negociar, aconseguir el millor pel país i arreglar els problemes. L’alternativa és el bloqueig, el no-res i el ‘bla, bla, bla’!”

Publicitat

Però Torra, lluny d’amaga el cap sota l’ala, va respondre deixant noquejada la vigatana, que no va seguir la conversa: “Em sembla que l’única que ha tingut el sou assegurat heu estat vós. Una de les anomalies de la política catalana: polítics que no han treballat mai fora de l’àmbit polític. O heu treballat mai a l’empresa privada? Quan ho hàgiu fet més de vint anys aviseu-me”.

Et pot interessar  Junts calcula que els últims canvis a la llei d’amnistia beneficiaran unes 200 persones que estaven en risc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut