Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Pujol Lizana explica per què l’extrema dreta ha crescut

|

- Publicitat -

El regidor de la CUP de Sant Sadurní d’Anoia, Jordi Pujol Lizana, ha fet una piulada notòria. Concretament, ha explicat com ha estat possible l’ascens de l’extrema dreta. Val a dir, que malauradament aquesta radicalització no és un fenomen aïllat a Espanya, sinó que s’ha anat produint en distints països de la Unió Europea. No obstant això, Pujol ha contextualitzat l’espanyol i ha donat a entendre com ha estat possible aquest auge.

El regidor de Sant Sadurní ha explicat que el feixisme ha crescut amb el “suport dels estaments estatals”, que amb un interès polític ho han permès. També ha subratllat que els grans grups de comunicació, lluny d’oposar-s’hi, també li han donat el seu suport i finalment amb un marc compartit de l’unionisme.

Publicitat

D’aquesta manera ha ressaltat que “han alliberat la bèstia quan ha calgut”. És a dir, que han utilitzat els partits d’extrema dreta per oposar-se a l’independentisme. Pujol ha conclòs amb una frase directa.” Cap d’aquests elements el té el feixisme independentista” ha etzibat.

Et pot interessar  Juvillà denuncia el "joc brut" del Tribunal Suprem, que l'impedeix presentar-se per la CUP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut