Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Pesarrodona esclata amb el Govern: “Va, home va! Sols el poble salva el poble!”

|

- Publicitat -

Quim Torra serà el primer president de la Generalitat a ser jutjat mentre ostenta el càrrec. El TSJC ha acceptat les acusacions sobre la possible desobediència a la JEC per no haver retirat els llaços grocs.

Publicitat

Aquest fet inèdit i que allarga i aprofundeix la repressió indiscriminada de l’Estat a Catalunya no ha generat el rebombori que tocaria. Així ho considera una de les persones que ha viscut la repressió i virulència de l’Estat en primera persona, el regidor d’ERC Jordi Pesarrodona.

En un tuit, el pallasso ha esclatat i ha volgut deixar clar que no entén la reacció de l’executiu català després de saber-se la notícia. “El president a judici i no surt el govern en pes a denunciar-ho? Que esteu fent? Va home va!” exclama.

Després afegeix a tall de reflexió: “Ho tinc claríssim: només el poble salva el poble, ara mes que mai Ho tornarem a fer i aquest cop ho farem bé amb partits i entitats o sols, però no pararem. Desobediència”.

Et pot interessar  La CUP acusa Junts i ERC d'haver-se "deixat pel camí" l'autodeterminació en la negociació amb el PSOE
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió