Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

La sectorial de feminisme de Junts demana que s’obri expedient a Madaula

Erra insta Madaula a "reflexionar" sobre la seva continuïtat a la Mesa davant la "manca de confiança"

|

- Publicitat -

La sectorial de feminisme i igualtat de Junts ha demanat que s’obri un expedient i s’investiguin les paraules de la vicepresidenta del partit i secretària segona de la Mesa, Aurora Madaula, en què denunciava “assetjament parlamentari” per part de companys, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat l’ACN.

Amb l’obertura d’aquest nou expedient, el comitè de garanties té damunt la taula tres denúncies sobre aquest cas: la de la sectorial, la de 22 dels 32 diputats i la de la mateixa afectada.

Publicitat

Erra li demana que reflexioni 

La presidenta del Parlament, Anna Erra, s’ha reunit al matí amb Madaula per a abordar la qüestió. La trobada, que s’ha celebrat al despatx de la presidenta, ha durat al voltant de 40 minuts. Erra l’ha instat a “reflexionar” sobre la seva continuïtat a la Mesa davant la “manca de confiança” per totes parts.

La polèmica va esclatar divendres passat, al Parlament de les Dones celebrat a la cambra catalana. Durant la seva intervenció, Aurora Madaula va emocionar-se quan va explicar sense donar detalls una situació de “violència silenciosa” per part de companys i companyes.

Et pot interessar  Més de 200 personalitats de la cultura, la ciència o la política mostren el seu suport a Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut