Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Diputats de Junts impulsen un escrit contra Madaula per haver denunciat “violències” de companys

La direcció permanent del partit eleva aquest cas al comitè de garanties

|

- Publicitat -

Malestar dins Junts per les declaracions de la secretària segona de la Mesa i vicepresidenta del partit, Aurora Madaula, durant el Parlament de les dones amb motiu del 25-N. Segons ha avançat ‘Nació’ i ha confirmat l’ACN, una vintena dels 32 diputats de Junts per Catalunya al Parlament han donat suport a un escrit de queixa contra Madaula, qui va denunciar una situació de “violència silenciosa” per part de companys i companyes des de la cambra catalana.

La permanent de la formació ha decidit elevar aquestes acusacions al comitè de garanties. Així s’ha traslladat aquest dimarts en una reunió de grup parlamentari on hi ha participat la presidenta Laura Borràs i el secretari general Jordi Turull. Madaula no hi ha acudit, al·legant motius de salut, però sí que ha participat per videoconferència a la reunió de la Mesa de la cambra.

Publicitat

“Violència masclista és dir que hauries de riure més per poder progressar a la feina. A quants homes se’ls valora pel seu somriure? Violència masclista és que et menystinguin a la feina, no t’escoltin o modifiquin una proposta sense la teva opinió“, va denunciar Madaula en la seva intervenció, aplaudida per la presidenta del partit, Laura Borràs.

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut