Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El TSJC recula i admet que es va vulnerar el dret de defensa en la causa contra Laura Borràs

|

- Publicitat -

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat 15 dies més a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i la resta d’investigats per les suposades irregularitats a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) perquè puguin consultar tota la causa judicial i presentar al·legacions davant la interlocutòria que concloïa la instrucció i els deixava a punt de judici.

Borràs i altres investigats van al·legar que no van poder accedir a la totalitat de la causa fins dies després de la interlocutòria i quan ja corria el termini per presentar els escrits. El tribunal, amb l’acord de la fiscalia, admet la disfunció i aquest dilluns ha donat 15 dies més a les parts, que ara podran demanar més diligències o demanar l’arxivament del cas.

Publicitat

La causa judicial està oberta per prevaricació, malversació, falsedat documental i frau administratiu per suposats contractes irregulars quan ella presidia la ILC del 2013 al 2017.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut