Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

El tractament dels CDRs detinguts: Operació d’Estat versus Criminalització

|

- Publicitat -

La sortida en comptagotes dels CDRs detinguts el 23 de setembre acusats de terrorisme ha deixat retratats aquells diaris i polítics que van abraonar-se a les tesis dels tentacles de l’Estat que ens trobàvem davant d’una autèntica macrooperació contra cèl·lules terroristes.

De fet, la posada en llibertat de bona part dels detinguts amb una fiança irrisòria evidencia que tot plegat es tractava d’un muntatge, una operació d’Estat, per aprofundir en la repressió i generar por a les files independentistes poc abans que es fes pública la sentència del judici farsa contra els presos polítics independentistes.

Publicitat

El temps ha donat la raó aquells que van enfocar així la notícia i no es van creure la policia judicial al servei de l’unionisme i que va filtrar intencionadament informacions a la premsa. De fet, avui la xarxa exigia a mitjans i polítics que demanessin perdó per tot plegat.

La República, però, va mantenir des del primer moment una línia molt clara i que, ara, el temps li ha acabat donat la raó: totes aquelles detencions eren arbitràries i s’englobaven en una autèntica estratègia maquiavèl·lica de l’Estat per intentar fer sucumbir les aspiracions polítiques de la ciutadania de Catalunya.

Aquest recull de notícies demostren aquest enfocament i reforcen el posicionament del diari en defensa del país i les llibertats i en contra de la repressió i la violència estatal. Lectors de La República, esteu en bones mans:

Els CDRs responen a la ràtzia de l’Estat contra l’independentisme

La germana de Puigdemont estava a l’hospital amb el seu pare i no en una reunió dels CDR

Un advocat dels CDR parla de les amenaces de la Guàrdia Civil

L’advocada de tres dels CDR detinguts denuncia la “intencionalitat política” de l’operació

Els advocats dels CDR detinguts asseguren que l’Estat ha vulnerat el seu dret de defensa

Alerta Solidària atribueix les suposades confessions de dos CDR a la manipulació i pressió “il·legal” de la Guàrdia Civil

La justícia oficialitza la repressió contra Catalunya: Presó pels set membres dels CDR

Els advocats dels CDR empresonats denuncien irregularitats a les portes de Soto del Real

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut