Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

Els CDRs responen a la ràtzia de l’Estat contra l’independentisme

Amb una piulada qualifiquen d”’arbitràries” les detencions dels nou independentistes fetes avui per 500 guàrdies civils vinguts de Madrid

Redacció
Redacció 23/09/2019
Imatge d'agents de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra en l'operatiu per detenir nou independentistes a Sabadell, el 23 de setembre de 2019. (hortizontal)

A través del seu compte de Twitter nacional, els CDR ha qualificat d”arbitràries” les detencions de nou membres del col·lectiu per part de la Guàrdia Civil i per ordre de l’Audiència Nacional en el marc d’una ràtzia contra l’independentisme per la port de l’Estat davant la resposta massiva a les sentències contra els presos polítics un cop finalitzat el judici farsa.

En una piulada, els CDR qualifiquen també d”’indiscriminats” els escorcolls que s’estan duent a terme aquest dilluns i adverteix que ”no aturaran un poble convençut i combatiu” i fa una crida a estar ”atents” per a les convocatòries de suport que puguin sorgir. Pels CDR, ”la maquinària de les forces repressores” els ha posat ”al punt de mira”.