Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

El 96% de la Crida vota per convertir-la en una Fundació al servei de Junts

L’entitat independentista ha realitzat una consulta per a decidir el seu futur després de l’anunci del nou partit de Carles Puigdemont

Redacció 19/07/2020
Puigdemont durant el congrés de La Crida

El Govern de la Crida Nacional ha dut a terme una consulta als socis i adherits per a decidir quin havia de ser el futur de l’entitat un cop el president a l’exili, Carles Puigdemont, hagués anunciat la creació d’un nou partit amb el suport de Jordi Sànchez, també president de la nostra associació.

Els resultats oferts per l’entitat són clars convertir l’associació en una Fundació al servei del nou partit Junts, decisió que només la propera Assemblea General de l’entitat, prevista al setembre, pot refrendar i fer vinculant.

Les conclusions

El govern de la Crida afirma “sentir-se legitimat per convidar als associats a inscriure’s a Junts per Catalunya”. A més, expliquen que “per facilitar aquest procés totes aquelles persones que siguin associades ja no hauran de pagar cap altra quota de la Crida”. D’aquesta manera es podrà mantenir l’afiliació a la Crida sense cap cost per poder votar en l’Assemblea General del setembre. També expliquen que des d’avui “ja no s’admetran noves inscripcions a la Crida fins a la celebració de la seva Assemblea General”.