Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El 96% de la Crida vota per convertir-la en una Fundació al servei de Junts

|

- Publicitat -

El Govern de la Crida Nacional ha dut a terme una consulta als socis i adherits per a decidir quin havia de ser el futur de l’entitat un cop el president a l’exili, Carles Puigdemont, hagués anunciat la creació d’un nou partit amb el suport de Jordi Sànchez, també president de la nostra associació.

Els resultats oferts per l’entitat són clars convertir l’associació en una Fundació al servei del nou partit Junts, decisió que només la propera Assemblea General de l’entitat, prevista al setembre, pot refrendar i fer vinculant.

Publicitat

Les conclusions

El govern de la Crida afirma “sentir-se legitimat per convidar als associats a inscriure’s a Junts per Catalunya”. A més, expliquen que “per facilitar aquest procés totes aquelles persones que siguin associades ja no hauran de pagar cap altra quota de la Crida”. D’aquesta manera es podrà mantenir l’afiliació a la Crida sense cap cost per poder votar en l’Assemblea General del setembre. També expliquen que des d’avui “ja no s’admetran noves inscripcions a la Crida fins a la celebració de la seva Assemblea General”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut