Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

[Vídeo] Bacanal feixista: Així celebren la boda de la filla del propietari de Planeta i Atresmedia amb el fill d’un directiu de Caixabank

S’hi poden veure braços alçats amb la mà estesa i l’himne “El novio de la muerte” a tot drap

Redacció 12/07/2019
El novio de la muerte a tot drap ala boda de Claudia Creuheras i Alvaro Gandarias

L’alta burgesia catalana, lligada estretament als poders fàctics espanyols, va celebrar una boda on no s’hi va escatimar res. El cap de setmana passat contreien matrimoni Claudia Creuheras, la filla gran del president del Grup Planeta i del consorci Atresmedia, José Creuheras, amb Álvaro Gandarias, fill de Juan Gandarias, director d’Innovació de La Caixa.

Convidats de la flor i nata espanyola com Florentino Pérez, Eduardo Mendoza, Julia Otero, Estopa, Susanna Griso o Manuel Valls entre altres empresaris i directius.

Però quan ja l’alcohol corria per les venes dels assistents i la despreocupació i desinhibició dels convidats era generalitzada, algú va gravar un vídeo que fa esgarrifar. En una pista de ball, sona l’himne de la Legión Española, ‘El novio de la muerte’ i, per sorpresa de qui escriu aquestes ratlles, tothom no només coneixia la lletra sinó que també la tonada. Al vídeo també s’hi poden veure braços alçats fent la salutació feixista també coneguda com el ‘Heil Hitler”.