Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024
Edició 2105

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de abril del 2024

Artadi a Sabrià: “Menteixes per esgarrapar 4 vots!”

|

- Publicitat -

Avui us explicàvem que JxCat, PSC, PP i Republicans han desbancat ERC-Avancem de l’alcaldia de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà).

Des de la formació d’ERC s’ha descrit aquesta moció com “el pacte de la vergonya”. De fet, Sergi Sabria, President del Grup Parlamentari Republicà, aprofitava l’ocasió per fer campanya electoral. Assegura que JxCat “el partit del president Carles Puigdemont” pactava amb el PSC i PP i tornava a citar el malaguanyat pacte a la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Resulta, però, que tot i que a les eleccions municipals el PDeCat es va presentar com a Junts per Catalunya, un cop l’anunci de la separació del PDeCat amb el nou partit de Puigdemont, tot i que la majoria de regidors i alcaldes han fet el pas cap a la nova formació, no és el cas dels de Junts a Calonge, que segueixen al PDeCat.

En aquest sentit, Artadi deixava clar que aquest JxCat local de la Calonge “no és el partit de Carles Puigdemont” i retreia a Sabrià que ho sabia: “menteixis per rascar quatre vots que és de perdedors. Saps perfectament que no són regidors de Junts, el partit del president Puigdemont”.

Et pot interessar  Comín demana el vot a les europees per fer "un front" a Brussel·les que "acompanyi la feina de Puigdemont a Catalunya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut