Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Primer embolic de Manuel Valls: tot i ser republicà carrega contra Colau per reprovar el rei

El candidat unionista fica la pota entrant en contradicció amb ell mateix

|

- Publicitat -

Manuel Valls ja ha ficat la pota i, pràcticament, no ha ni començat. Les contradiccions que representa el seu personatge i els partits els quals representarà ja comencen a aflorar. Manuel Valls, candidat unionista que basarà la seva estratègia en la confrontació nacional fugint de l’eix social, s’ha definit a ell mateix durant la seva carrera política com un “republicà, socialista i patriota francès”.

Ja és curiós que un republicà es presenti sota les sigles dels partits autoanomenats “constitucionalistes”. Doncs el republicà s’ha fet tot un embolic quan ha criticat Ada Colau i els comuns per haver votat a favor al ple del consistori per a reprovar el rei Felipe VI.

Publicitat

El candidat a l’alcaldia de Barcelona va afirmar ahir que la resolució del ple del consistori que demana l’abolició de la monarquia evidència la “connivència” de l’alcaldessa Ada Colau amb els independentistes i “degrada” el prestigi de la institució.

“Aquest fet demostra que Ada Colau no és una persona de la qual ens puguem fiar i és la demostració de la connivència entre l’actual alcaldessa i els grups radicals i independentistes”, ha dit Valls en declaracions a Efe i publicades per diferents mitjans.

Així mateix, ha assegurat que no té dubtes que Colau intentarà “forjar aliances amb els separatistes per intentar mantenir l’alcaldia”, el que, segons la seva opinió, “suposa una amenaça i un greu perill per a Barcelona”.

Et pot interessar  Albiach no s'aclara: veu "electoralisme" en la proposta de finançament però comparteix els "aspectes bàsics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut