Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

ERC aprova la llista d’Ernest Maragall i Nova/Nou Futur amb un 91% de vots

Anirà acompanyat d'Alamany, Miquel Puig i Montse Benedí

|

- Publicitat -

ERC de Barcelona ha celebrat aquest dissabte el 59 Congrés Regional on ha aprovat la llista d’ERC i Nova/Nou Futur per a Barcelona, encapçalada per Ernest Maragall, que ha obtingut un suport del 91% dels vots.

Maragall ha destacat que l’objectiu del seu projecte per a Barcelona és no només treballar per uns quants ciutadans, sinó per a tots els veïns de la ciutat, segons un comunicat d’ERC.

Publicitat

“L’elecció és entre el que representa el Govern de Colau i l’ambició republicana de la nostra candidatura”, ha afirmat Maragall, que ha defensat que la Barcelona real és la que surt al carrer i lluita per les seves necessitats.

El candidat republicà ha afegit que no vol una ciutat “callada o resignada”, sinó una crítica, que els exigeixi fer les coses millor, perquè segons ell al costat de la crítica i la protesta ha d’haver-hi solvència.

En la llista liderada per Maragall destaquen l’exdiputada de CatECP i membre de Nova-Nou Futur, Elisenda Alamany, com a número dos, i Miquel Puig, de la plataforma d’ERC, en el tercer lloc.

La llista segueix amb la presidenta del grup municipal d’ERC, Montse Benedí; el regidor i portaveu d’ERC, Jordi Coronas; la diputada en el Parlament Eva Baró; la regidora Gemma Sendra; el candidat per les joventuts d’ERC, Max Zañartu; els independents Maria Buhigas, Rosa Suriñach i Pep Salas, i els consellers de districte Jordi Castellana, Marina Gassol i Jordi Fexas.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut