Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Cs demana al Govern de Colau crear una OAG, una Oficina d’Afers Gitanos

|

- Publicitat -

El portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona, Paco Serra, ha demanat aquest dimarts a Govern de Colau la creació d’una Oficina d’Afers Gitanos (OAG) amb l’objectiu de defensar els drets, les llibertats i la cultura gitana a la ciutat.

En un comunicat, el regidor ha detallat que entre les funcions que hauria de recollir aquesta oficina estarien “la de defensar, promoure i estudiar els drets, la llengua, la història i la cultura del poble gitano”.

Publicitat

Serra ha subratllat la importància d’una oficina d’aquestes característiques “per millorar la integració del poble gitano”, i ha avançat que, si finalment es crea, hauria d’estar dirigida per un representant del poble gitano.

Valls i els gitanos

Val a dir que tot i que ara s’han escindit, qui va presentar-se encapçalant Ciudadanos, Manuel Valls, quan ell era el ministre de l’Interior francès va dur a terme una dura campanya contra els gitanos. Valls afirmava que l’única solució era expulsar-los de França i va associar la minoria ètnica amb la mendicitat i la delinqüència.

Et pot interessar  Barcelona es prepara per acollir durant una setmana el debat mundial sobre el futur i la preservació dels oceans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut