Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Colau aprofita el rebrot per carregar contra el Govern: “Han fet tard aquí i a Lleida”

|

- Publicitat -

La alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest divendres que la Generalitat “va arribar tard” a Lleida i a l’àrea metropolitana i ha retret que el sistema de rastreig ha tingut problemes seriosos per fer el seguiment de contactes.

“No hauríem d’haver arribat a aquesta situació”, ha dit en una roda de premsa al costat del primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i la regidora de Salut, Gemma Tarafa, per avaluar les mesures de la Generalitat per a la ciutat.

Publicitat

També ha lamentat que el Govern municipal hagi rebut les restriccions que ha explicat el Govern “poc abans que arribessin al Procicat”, i ha afegit que han tingut poc temps per estudiar-la en detall.

Colau demana al Govern que “no tiri la tovallola” proposant mesures només restrictives, sinó que també reforci l’atenció primària i el sistema de rastreig. Per al consistori, la restricció més important seria la recomanació prohibició de reunir-se més de deu persones, i en canvi creu que algunes activitats culturals o comercials es podrien mantenir amb mesures de seguretat.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut