Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Les dades desmenteixen la bruta manipulació de la ruïna econòmica de Catalunya amb els governs independentistes

|

- Publicitat -

Les matusseres manipulacions de l’espanyolisme queden en evidència amb la publicació de dades objectives sobre l’economia barcelonina. Per tant, un cop més la realitat xafa els titulars catastrofistes dels mitjans espanyolistes, que hauran d’entomar la decepció amb estoïcisme.

A pesar del reguitzell de difamacions, afirmacions apocalíptiques, i de les trucades de Felipe VI pressionant perquè les grans empreses canviessin la seva seu que estava a la capital catalana, l’economia de Catalunya progressa.

Publicitat

De fet, Barcelona ha estat considerada la quarta ciutat en nombre de rondes d’inversió d’empreses emergents. Concretament, n’ha tancat 207. Per tant, deixa enrere Madrid, que ocupa el setè lloc, i posa en relleu que Barcelona és una ciutat en la qual les empreses emergents s’estan consolidant.

Evolució del grau de consolidació de les empreses emergents catalanes el 2021

També cal destacar que esdevé la capital catalana ha esdevingut la sisena ciutat en volum de milions, ja que ha captat 1.479 milions d’euros d’inversió el 2021. Cal destacar precisament que aquest any ha estat especialment fructífer, ja que han passat dels 427 milions d’euros a 1.479. O sigui, ha aconseguit un resultat que supera el triple de l’anterior, en procés de recuperació de la pandèmia.

Evolució de les empreses emergents catalanes el 2021

Segons la directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Natàlia Mas i Guix, ha afirmat que els resultats “posen de manifest la robustesa de l’ecosistema d’empreses emergents a Catalunya, que s’ha més que recuperat després del xoc inicial provocat per la pandèmia”. Subratlla que hi ha “un interès creixent” per aquestes companyies en l’àmbit internacional.

Et pot interessar  Llibres i roses omplen de nou la Rambla de Barcelona per Sant Jordi: "És una tradició i s'hauria de fer sempre"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut